LEVERING

Knud Danielsen ApS leverer på alle hverdage. Knud Danielsen ApS har for pakkehåndtering og mindre forsendelser et tæt samarbejde med Leman Transport som bruger anerkendte underleverandører som GLS, UPS, TNT og FEDEX. Ved større leverancer benyttes speditører såsom Leman Transport og Spedition Schenker.

Knud Danielsen ApS kan grundet dette større netværk af internationale speditører, tilbyde lukrative fragtpriser til det meste af verdenen. Fragtpriser er udregnet ud fra en kombination af varens vægt og rumfang. Hvis der ikke fremkommer en fragtopkrævning ved betaling eller af din ordrebekræftelse, så vil du indenfor kort tid blive kontaktet af Knud Danielsen ApS.

Knud Danielsen ApS vil ved hver forsendelse bedømme forpakningsmuligheder så indholdet af forsendelsen får de optimale forhold for at ankomme forsvarligt og uden skader. 

Knud Danielsen ApS tager ingen ansvar, hvis forsendelsen skulle blive beskadiget under speditørens varetægt. Det er derfor vigtigt at pakker som modtages med synlige skader, modtages med skriftlig forbehold overfor speditøren. Disse forbehold noteres på fragtbrevet, mens speditøren stadig er tilstede. Hvis uheldet er ude, og der modtages en forsendelse som er beskadiget, så skal dette yderligere meddeles Knud Danielsen ApS omgående efter ankomst.      Det vil fremme sagsbehandlingen, hvis vi modtager dokumentation som digitale billeder og beskrivelse af skadens omfang. Knud Danielsen ApS retter derefter henvendelse til den respektive speditør.

Hvis du kvitterer for modtagelsen på fragtbrevet uden anmærkninger eller forbehold, så skriver du under på at sendingen er modtaget uden synlige transportskader, og fragtfirmaet er så undtaget for ansvar. Knud Danielsen ApS vil i dette tilfælde kunne fraskrive sig ansvaret for eventuel erstatning.

 

Information

Firmaet har lukket følgende dage:

01.04.2021 - 05.04.2021 ... Påskeferie

30.04.2021 - 30.04.2021 ... Firma feriedag

14.05.2021 - 14.05.2021 ... Firma feriedage

24.05.2021 - 24.05.2021 ... Pinseferie

25.06.2021 - 30.06.2021 ... Lageroptælling

26.07.2021 - 06.08.2021 ... Firma sommerferie

23.12.2021 - 02.01.2022 ... Juleferie

I ovennævnte perioder modtager vi meget gerne bestillinger. Men grundet mangel af personale i perioderne, kan vi først garantere levering efterfølgende.

Om os

Pålidelig, ærlig og ansvarsfuld er nogle af de grundprincipper, der kendetegner firmaet Knud Danielsen.

Den daglige indsats fra ledelse og medarbejdere bliver udført med højt serviceniveau, præcision og positiv arbejdsmoral.

Med tre generationers erfaring udvider virksomheden til stadighed sortimentet af kvalitetsprodukter til fornuftige priser, og disse faktorer er i dag med til at placere firmaet Knud Danielsen blandt Europas førende leverandører af piano og flygelreservedele.